Sunday, May 24, 2009

Niet meer in Eindhoven.


Dit is de laatste foto die ik heb gemaakt van de Blob in Eindhoven. Mijn kraan is enkele weken geleden al gedemonteerd. Sindsdien heb ik op de 2e kraan gedraaid die bij het Groot Blok staat. Deze gaat morgen weg. Ik heb er veel foto's gemaakt voor Heijmans. Dus is dat nu ook afgelopen. Nu eerst een tijdje Nederland rondzwerven middels inval werkzaamheden bij collega's. En dan? Misschien Venlo, misschien Asten, ik zie wel. Toch jammer dat het weer gedaan is in Eindhoven. Het was een leuk werk met fijne collega's. Ook de middagpauze in de stad zal ik wel missen. Bovenstaande foto heb ik gemaakt vanaf de contragiek van de kraan van mijn collega Wil. Eigenlijk kreeg ik de Blob niet in één keer op de foto. Daarom heb ik drie foto's aan elkaar gestitched. Lang leve Photoshop.

1 comment:

  1. Het lijkt me inderdaad lastig om afscheid te moeten nemen van zo'n project. Zeker als je vanaf zo'n uitzonderlijke plaats, zo'n uitzonderlijk kunstwerk in wording kunt vastleggen.

    Als je de foto zo bekijkt hebben veel mensen geen idee wat je soms moet doen om situaties als deze vast te kunnen leggen.

    Later... als het eenmaal af is, zijn worden deze foto's nog interessanter, simpelweg omdat ze niet meer te maken zijn.

    ReplyDelete

Laat gerust een reactie achter.