Monday, November 22, 2010

Serena Pryne
Gisteravond trad in 't Spitje in Mierlo Serena Pryne op. Serena is een Canadese zangeres die momenteel in Nederland tourt. Ze is naar Nederland gehaald door Jan Koster. Hij zag haar optreden op een beurs in Canada en was erg onder de indruk van Serena. Sinds gisteren begrijp ik waarom. Serena heeft behalve een goede stem een enorme energie. Ze gaat helemaal op in de songs, ze houdt van muziek en de muziek houdt van haar. Op haar site staat dat ze een podiumbeest is, dat klopt maar dan is ze ook nog eens een wild beest. Dit alles maakte dat het fotograferen er niet makkelijker op werd. Er stond één lamp op haar gericht, maar door haar bewegelijkheid trad ze regelmatig buiten het licht. Vooral toen het optreden even aan de gang was. Daarom zat er voor mij op een gegeven moment niets anders op dan de flits te gebruiken. Dat probeer ik normaal altijd te vermijden. Maar ja, ik hou van moeilijk fotograferen dus was dit ook weer een uitdaging. En ook dit is weer geslaagd wat je zelf kunt zien als je op onderstaande links klikt.

In DEZE map kun je een impressie zien van de avond.
En HIER zie je voornamelijk close-ups van Serena.

Ben je na het zien van de foto's benieuwd naar de muziek en wil je Serena zelf eens zien optreden, kijk dan even op haar (Nederlandstalige) site door hier te klikken.
En als je je afvraagt wie Jan Koster is......hij is de drummer van Sleeze Beez en uitvinder van een uniek hulpmiddel voor drummers, Drumplates.

No comments:

Post a Comment

Laat gerust een reactie achter.